daca nu purtati mascã, o sa muriti de gripã porcinã mã

 

io de felu meu sunt ipohondru. deci mereu bolnav inkipuit. cum se iveste fo pandemie ceva, cum intru in alertã/fibrilatii/crizã.

 

sunt paranoic si fricos (alfel bãiat fin), cu antrenament temeinic la ambele capitole. când a fost dementza aia cu boala vacii nebune, n-am vorbit 3 luni cu femeile, cã auzisem io cã se ia. pânã a trecut nebunia, le-am ocolit dibaci si cu simt de rãspundere. dupã ce a trecut epidemia, desi m-am kinuit – io, sincer, n-am vãzut nicio ameliorare. tot nebune. si tot vaci. in fine. apoi a venit aviara. de fricã – m-am ferit de pãsãri si diminutive ca de dracu. m-am lepãdat de tot ce insemna pasãre in viata mea: reviste, shefa, saituri de profil, shefa, dividiuri, vecine, shefa,  foste colege, shefa, foste foste, shefa. a, si aveam si un ceas cu cuc. l-a loat dracu si p’ãla. era de la shefa. am stat cu bromura-n ceai si cu catehismu la-ndemâna sa deprind câte ceva din virtutile celor slujitori virgini, opaci la ispite. (norocu meu cã invãt greu si uit repede, cã dupã atâta lecturã sfântã eream pe cale sã devin monument de castitate, neprihãnire si nepângãrire. parol, asexuat ca un injer, nu alta, dragu de mine… offff)

 

acu, de când cu porcina,  tremur dân toate nodurile. mi se perindã prin fata ochilor toate momentele mele de glorie când doar asta auzeam: "porcu dracului", "te-ai imbãtat ca un porc", "porc egoist", "porc nesimtit/jalnic/puturos/josnic/imatur/mincinos"etc etc etc. a se observa cât de lipsite de imaginatie pot fi femeile. porc, porc, porc. bine dracu cã nu pun la suflet aprecierile lor, cã – la cât de paranoic sunt, acu, in plin avânt al gripei porcine – as fi fost deja internat la infectiosi. la cazuri terminale. dar kiar dacã pe cele aprecieri nu dau doi bani, asta nu mã face totusi sã scap de spaime in fata spectrului epidemiei. m-am documentat si am inteles cã mã pot proteja purtând mascã. mare brânzã, mi-am zis, sunt cel mai bun purtãtor de mãsti din istorie, incã una-n plus n-are ce sã strice, ba din contrã, vezi bine. asa cã am studiat atent si deja sunt pe cale de a alege modelu perfect. mã, nu-i de glumã, ce dracu, fiecare dintre noi tre’ sã se protejeze, sã aleagã masca potrivitã. is o multime de mãsti, la alegere: dupã culoare, dupã formã, dupã gust. sau dupã miros.

 

la job, acasã, pe stradã – purtati masca pe figurã. e in joc viata voastrã. vã arãt si voo câteva modele. io am ales deja, cred cã vã dati seama. o mândrete de mascã, numãru meu, chiar dacã e model mai mult pentru aviarã. dar merge si la porcinã. am ales. cã nu-mi permit sã risc. v-am zis doar cã-s ipohondru. si paranoic. si fricos. nu prea stiu insã cum o sã merg cu metrou’ cu masca mea, da’ vãd io. luptati pentru viata voastrã. spãlati-vã pe mâini, pe dinti, pe creier. si purtati mascã.

 

 

la inkiderea editiei: cica animalele trebe eutanasiate. gripa porcinã s-a confirmat si in vietnam, prima victima fiind o oaie. a luat gripa porcinã de la un câine. care o loase de la un iepure. care o loase de la o maimutã. care o loase de la o caprã. care o loase de la un cioban incepãtor, dã-l dreaq. care de fapt n-avea gripã porcinã. avea doar diaree. multã. amigdalitã si sida. de care a murit. eu am acvariu. cu pesti. fo 19. cu care mã inteleg perfect. mi-e greu sã renunt la ei, acum când nici ceas cu cuc nu mai am. si nici pe shefa. pãcat, avea tzâtze misto. sa ma fut in bolile voastre.

 

viata fãrã animale e tristã. dar dacã o sun? poate vine’ndãrãt… si viata va fi iar veselã.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
deci mãshti anti gripa porcina, da?
hai sanatate!
 

46 Responses to “daca nu purtati mascã, o sa muriti de gripã porcinã mã”

 1. m. sefa de la cazane says:

  ca uitam: te cunosc dupa inel :) ))))))))

 2. Dar ce ii face? O umfla,nu ? Aaaaa,eu banuiesc ca e suedeza aia pentru care ne-am fi asociat sa o importam :) )

 3. Si bine ai revenit!

 4. Tetsu_ko says:

  :) )))) Cata dreptate ai!!! Norocul meu, probabil, ca in "multinationala mea" oamenii sunt cerebrali- inca. Francezii sunt mai greu de impresionat. Si apoi mi-e cam greu sa cred ca temuta gripa porcina – atat de contagioasa si de altfel letala – se trateaza cu antitermice si suc de … ahm. Oricum raman la parerea mea – e un virus fabricat tintit pentru rasa hispanica, si ce a ajuns la noi in tara… mai trebuie sa se straduiasca sa ma convinga ca este gripa porcina. Deh, in puii mei! o depisteaza pe aia la aeroport ca este purtatoare de virus si o trimit doar pe ea la spital. Dupa vreo 700 de ani se prind ei ca de fapt familia si pasagerii din avion au fost expusi, si ii gadila usor si p-aia. Ori suntem o natie de cretini incurabili, ori s-au scapat si nu e ceea ce pare. Viata merge inainte. Bolile de la cap pornesc oricum. :) )) Hai… numai de bine s-auzim!

 5. Sorana says:

  Maestre! amu ma pui in situatia a ma transforma intr-un mic conducator spre scopuri nobile:D da nu-i bai ca io mi-s fata inimoasa si cred in rafinamentul fara masca:D cat despre fidelitate:D amu daca se pune masca de genul nu o sa se …. ei bine nu mai zic ca o dau in alte "porcisme":))) Salutari de la Ardeal Maeste si un "tras" cu ochiul:)

 6. sefa de la cazane says:

  alo!!!!!!!!!!!!!!!!! desteptarea!!!!!!

 7. Masca says:

  Da-i neaparat si musai obligatoriu cu masca? Adica eu pot sa aduc scutire de data asta? Nu de alta, da’ m-au ingretosat rau pozele alea… ma rog, nu toate… hai, sa traiesti, ipohondre… ca sa zic asa!

 8. Tetsu-ko says:

  Nu stiu, bre, cum sunt frantuzoiacele. Pana la urma frumusetea nu cred ca tine de natie, ci de individ. Eu ma stiu pe mine. Ceilalti – cu treaba lor! Nu fraternizez cu francezii – ar exista probleme la capitolul comprehensibilitate. :) )

 9. zi-i lui nenea ala sa umfle si un tip si sa il elibereze prin sectorul 6 ca si noi am avea cateva idei :) )

 10. dar daca says:

  Se gasesc shi tuburi in comertz! http://www.realdoll.com/cgi-bin/snav.rd?action=viewpage&se

 11. twtwtwtwtw says:

  doamneeee greu de gasit minunea asta de blog

 12. adrian says:

  Prea tare maska aia :) )

 13. adrian says:

  :D

 14. ceau says:

  azi e "azi" asa ca ,sa traiesti,sa-imbobocesti,poti chiar sa si-nfloresti dar sa nu te a ofilesti!
  in rest ramine cum am vorbit si anul trecur in aceeiasi zi!

 15. anichka says:

  Bai, abjectule, esti tare de tot si de data asta. Paranoia e in floare peste tot, mai putin in Canada, ca astia sint mai rezistenti :-) . Beton pozele!!!
  Te caut de un secol, n-ai mai dat nici un semn de viata. Am dat de tine cu ocazia blogului tau cu tampoanele care a fost pus in scena in Austria si la Bulandra. Felicitari! Noroc cu internetu’ asta, asa mai afla omu’ ce mai faci. Nu te-ai schimbat de loc, vad, tot asa cum te stiu din liceu; bravo, e o mare realizare, ca marea majoritate se tampesc, parca, cu timpul, da’ tu vad ca esti exceptia de la regula, ca de obicei. Pupaturi si toate cele bune. Ana.

 16. inhum4n says:

  Ultima ce e vere…masca din piept de pasare? :) ) he he
  Io credeam ca te-ai dat cu dusmanu’, ca ti-ai vandut sufletu……cine a mintit mah ca Abjectu’ s-a tirat?
  Io ma gandesc la o masca din piele de aricel sau mai bine de aricioaica …….

 17. m. sefa de la cazane says:

  :P
  colega, chiar esti porc. dar adevarul nu te supara pe tine (decat unul anume, stiu). ce masca ziceai ca o sa iti iei? aia cu nas rosu de iosefini? :P PPPP
  nu stiam cum sa dau scroll mai repede, cum sa ascund poza. ma stie lumea de fata serioasa si uite-ma pe mine cu poza pornacioasa pe monitor, de mare angajament mi-esti :) ))

 18. Sorana says:

  Mai rarutz ca-i mai dragutz, Maestre! No dara dupa aceasta lectie de igiena musai a purcede sa ne mobilizam pasaricile sa va apere de "porcine".
  Imi permitu a adauga la final:
  "Citeste, cetitoriule, cu sanatate aceasta a noastra cu dragoste osteneala!"
  Pfuu buna "gura" de ras:)))

 19. Tetsu-ko says:

  :) )) Bine zici, bine gasesti! Ce imi pare mie rau e ca unele gaste au scapat de aviara. Cum apare cate o stire ca au mai gasit astia un dumicat de porc in gatu’ unuia venit din State cum incep gasetele sa se agite si sa dea din aripi. M-au vazut calma si s-au mirat: dar tu? de ce esti atat de calma? nu ti-e teama ca te vei imbolnavi?
  He, he! Nu, nu mi-e teama! Eu sunt vaca nebuna! Si sunt imuna! :) )
  In rest toate bune!

 20. Afrodita says:

  woa, a inviat abjectu :D .
  pai bine, cheri, numai din cauza ta s-a abatut vijelia. scrii asa de rar (bine nu mai zic, pen’ ca ti se urca la cap) incat nici asta (adica vijelia) nu a mai avut rabdare sa ajunga acasa, sa citeasca in liniste la al ei pc, asa ca a dat pe la un net cafe si uite cu ce ne-am ales: un oras rascolit. ntz ntz ntz….:P

 21. cristi says:

  Genial, dar trist in acelasi timp. Fugim care incotro s’om vedea dupa aceea ce ramane.
  Treaba cu masca din ultima poza e cam dificila din punct de vedere locomoto-aero-dinamic: e greu sa ti-o legi de cap, dar sa o porti prin metrou… =))

  Sa ne reauzim cu bine,
  Cristi

 22. rus says:

  eu asa masca nu am sa iti dau!!! dar daca sun un prieten, s-ar putea sa te pot ajuta. desi sefa de la cazane stie ea ce stie!
  acum ma gandesc daca sa imi pun una cand merg cu tramvaiul… sau daca eu nu ar trebui sa apelez la… dar lasa ca ma descurc eu!
  ce romantica e aia cu ei pupandu-se mascati :( (

 23. evergreen says:

  sun-o pe ?efa, poate-?i d? ia masc? f?cut? din fibr? natural? ca s? nu te iri?i. io zic c?-?i d? c? e?ti un finu?.

  ?i io-s ipohondr?, dar cu gripa asta nu m-au convins :) )))

  baft?!

 24. ABJECTU says:

  nitzããã!!!!> :) )) hehehe bai anusko baaaiii!!! sa-mi stea inima nu alta :) ) fata, ma dau cu vesti pe mail. maaaa, sa nu te puie dreaq sa povestesti p’aci ce tocilar eream io in liceu, cum imi mincam senvisu ascuns in ultima banca si cum eream io mereu cu mina pe sus la chimie ;) ))))) hehehee, sa stie lumea: ana a fost colega mea de banca maaaaa, in liceu. si (se pare) prima femee care a avut (serios) grija de mine :) ) si e o fata frumoasa rau de tot, cu neste oki verzi si cu cel mai fain zimbet. si io, la ore, stateam numa cu mina pe jenunkii ei. bine, si pe tzitze, recunosc. (ano, acu ca tot am zis, poti spune si tu ca aveam matreatza, ca furam din buzunare si ca ma trimitea diriga dupe covrigi, ca pe ultimu fraer… :D ). fata, iti scriu pe mail, ce surpriza maxima mi-ai facut. si am vazut si la insemnarea trecuta comentu… nah, din pacate intru rar p’aci :) k, ne vorbim in mail. pup anusca

 25. ABJECTU says:

  inhumanu> nah, deci e seara surprizelor ma! sa traiesti batrine tovaras!!!!!!!!! hehehe, nu mi-am vindut ma sufletu, desi abia ma strecor printre atitea oferte tentante si siliconate. ma tin mindru si semetz. mai ales acu când tre sa marquez dragostea in vremea porcinei :) ))) ca vezi bine, ne pusera astia gind rau si cu porcina, trebea sa mai inventeze ei ceva, sa mai dibuie fo sursa de profit ceva… cum a facut roche cu aviara, s-au umplut de bani de pe urma veccinului ala, t_amiflu. care cica erea apa de ploaie. nu pun io botu la teorii dastea conspirationiste, da’ cica si bush a fost mesean de seama la tainu impartzelii dupa ce mânuitorii au incasat bãnetu. nah… ceva adevar trebe ca s-o afla prin birfele astea, nu? un lucru e clar frate: organizatia ne vrea prosti, spalati pe creier. cotizantii perfecti. deci io nu pun botu. decit in cazurile exemplificate mai sus :) ))))))))))
  nu vazusi si la noi ce iures? au si facut clip dala de atentionare pe tv, ala cu scurgerile nazale apoase… hehe, ca acu imi aduc aminte de bancu ala nenorocit, cu ala de suna la doctor si ii pune intrebarea: daca nevastamea are scurgeri vaginale laptoase si io diabet – putem face copii? si doctoru raspunde: nu, mai bine bezele :) ))))))))))))))))

  sefa de la cazane> inteleg io ca tu te ocupi cu fierberea, acolo, la cazane, la tine, da’ nu ti se pare ca focu e prea mic? la foc mic, la foc mic, da’ prea de tot. deja ma simt urmarit, spionat. jur ca d’acu’nainte o sa fac pipi cu lumina stinsa. si o sa pun si ziare-n geam. ca-s paranoic. si enervant, ca ma repet :) ) acu, nah, daca-mi stii existenta, spune tu care masca mi s-ar potrivi mie… ai dreptu la 3 incercari :) )))) ti-a placut inelu? de mare finetze, de mare efect. sa-mi vezi si crucea :D apoi pectoralii. apoi… :D (doamneeee, nu oi fi tu shefa¿¿¿)

  sorana> ka’tzi’aj okii aia frumosi :D sarumina. pai sa faceti bine si sa contribuiti la sanatatea noastra, mobilizati zburatoarele, dikisiti’le si datzi o… mâna de ajutor :) )) buna gura de ris??? hehehehe, sunt sigur ca si aia din poza la fel gindea :) )) ai vazut ce manikiura impecabila? ce femeie, ce finess, ce prestantza… si doamne, CE CALIBRU!!!!!, ce deskidere :) ))))))))))). si da, mereu o sa cred ca o pasarica priceputa va tine departe orice alte porcine care ar atenta… :) ))) cu toate ca asta suna cumva a fidelitate, si zau daca ma simt in siguranta in preajma termenului :) ) ma ia cu fiori. da’ ce zic io cu fiori, direct cu gripa :) )

 26. ABJECTU says:

  otzuk-io> mãdutzoo :) cind o femeie e sincera, ma fisticesc tot, daia te iubesc io pe tine :) ))) da tati, dementza asta nu-mi miroase’a bine (nu "masca", ci filmu cu porcina). acu nah, nu suntem nebuni, tre sa tinem cont de orice virus dasta mutant, ca deh, se intimpla. dar exagerarile astea la nivel planetar si miscarile astea induse is mai periculoase ca virusu mutant. ca au murit nush citi in mexic, da, asa o fi, da’ daca e sa-i cauti p’aia la regimu de viata, afli ca in marea lor majoritate erau homleshi, bolnavi de nush cite altele, si ca gripa asta nu le-a pus decit capac. la sicriu. acu la noi is declarate, inregistrate si certificate clar 8 cazuri (dupa ce ne-am facut de cacat si la capitolu asta, cu aia bolnava si lasata sa plece acasa la copii). si comunicatu ministerului sanatatii suna tragique, de parca zici ca cine stie ce cataclism ne-a lovit, gata fratilor, am belit-o capital, pin’ aici ne-a fost, gripa e in romania!!!!!!! suntem perduti!!!!!! daca nu pondereaza astia tonu, sa vezi ce face paranoia din român – aia de-i vedem la teve, prin alte tari, cu mastile pe figura, or sa fie mici copii, io cred ca românu o sa umble pe strada in costum antiradiatii. sau in costum de cozmonaut. deja i-a apucat dracii prin institutii si multinationale, te pun sa te speli pe talpi la intrare, iti dau halat si masca, bonetica etc. deci exagerari la greu. heheheh, pariu ca primu român infestat de porcina care o sa moara, o sa moara de la o embolie? sau de la f’un anevrism, ceva? in românia, saracii pâna si astia bolnavi de porcina tot de nervi or sa crape heheheheheh

  afrodito> blondutza, sarumina. vazusi ca am inviat? e, ce zici? imi sta bine?¿ hehe, hai pup copilu! ai vazut? vine sfirsitu lumii fata, e clar, tre sa ne pocaim. epidemii, vijelii, uragane, cataclisme. prefatza la apocalipsa, clar lucru. de miine ma apuc sa scriu pe ziduri isus vine!!! si sa si incep sa cred :) )) asta inseamna ca matusa aia a mea de m-a nevrozat & handicapat toata pruncia avea dreptate, stia ea ce stia :) )) mereu mi-a zis, ai grija, va veni o zi cind vei regreta fiecare fapta facuta. acu, la final, nush ce ma face sa simt ca mai mult p’alea nefacute le regret. d’asta mai degraba mi-as propune sa recuperez engros pina nu e prea tirziu. ca de pocait, sigur o sa ma pocaiesc. cu doo minute inainte de finish :) ))) am io un senzor de avarie care mi-e tovaras bun, imi sufla el cind e momentu.

 27. ABJECTU says:

  cristi> sal om! :) )))))))))))))))))))))))))))) e greu sa ti-o legi de cap? :) )))))))))))))) hahahaha, man, de parca nu stii ca de cele mai multe ori, desi nu vrei sa te legi la cap, se tin ele scai? de zici ca le sudeaza frate… si cica spre binele tau. cum dreaq se face ca de fiecare data se gaseste al’cineva care sa stie mai bine ce e bine pentru tine si sa ti-o si spuna sistematic. magia sta in faza ca dupa o vreme kiar crezi asta. d’asta sunt "mastile" astea periculoase, te fac din vorbe daca gresesti si le iei la paket :) )) io am grija sa aleg doar partea utila si folositoare.

  rus> ooof, ejti blonda. draga, mastile alea sunt numa pt masculi. pt femele, exista… tuburi. da, tuburi, nu stii? tuburi dalea de respiri prin tub. sau inspiri. depinde de inspiratie. si sunt ca un tub. adica niste tuburi, da? nah, nu te invatz io pe tine, la capitolu asta giur ca nu ma pricep :) )))))))))))))))))))))))))))) mai cred asa, ca femelele stiu sa respire prin tub in mod natural, e ceva nativ, o a doa natura cum ar veni. ma rog, o a mia natura, ca vorbind de femei – la ele totu e complicat si multiplicat exponential si dialectic, minca-ti’as bagaju tau genetic. mai ales natura umana. care se mixeaza si uita sa mai fie umana. huo, estraterestrelor, gorgonelor, voi nu sunteti oameni, ati pus catuse florilor, iadu sunt celelalte, ati venit sa ne mincati de vii, sa ne terminati psihic, sa ne eradicati, sa ne decimati, sa ne exterminati, sa ne mincati ficatii, creierii, sa ne respirati tuburile, sa ne… ce, n-am dreptate? uite’te la poza, aia e pasarica de om normal????????????? stiam io ca femeile nu-s oameni… estraterestrelor… mutantelor… ufff, ce m-am racorit :D sarumina :)

 28. ABJECTU says:

  fetita> hehehehe :) ))))))))))))))))) doamne, esti geniala! o umfla???? :) )))))))))))))))))))))))) tie tre sa-ti dau musai un premiu :) ))
  nu e suedeza… inca nu m-am hotarit s-o iau… daca incepe sa vorbeasca? si sa aiba pretentii??? io ce ma fac? iti spun io – in femei sa n-ai niciodata incredere. nici daca la baza sunt papusi. gonflabile. sau manekine… mai ales manekine :) )))) ce mi-a placut faza cu umflatu :) ))) te imbratisez.

  evergrina> mey frumuaso, sarumina! nu sun sefa, nu sunt inca pregatit. cunosc tiparu, cu pretentii din prima secunda, stiu io cum e. m-ar face sa cred ca mi-a facut cine stie ce favor. si s-ar purta ca si cum ar trebui sa ma revansez. si mie inca-mi place sa fiu lenes. si letargic. si contemplativ. asa ca masca am de unde sa iau pentru 100 de valuri de gripa. pentru un deceniu de carantina. am masti pentru toate plagile egiptului, nu alta. si unde mai pui ca le aleg numa p’alea de unica folosinta :) )))))))))))))))))))))))))
  nici pe mine nu m-au convins roxule cu gripa asta. da’ subiectu ma intereseaza. mareea sociala devine fenomen global. mama lor de manipulanti cu cin’ le-a pus manipula-n mâna… neshte tzarani

 29. anichka says:

  Abjectule…. ce ma bucur, ma, ca am reusit sa intram in contact. Astept meilu’ tau sa mai povestim.
  Si pentru toata lumea, sa se stie, abjectu a fost cel mai "tocilar" din clasa, pa bune… si kiar ca-mi aduc aminte si de covrigi, daca ma kinui. Oricum, un om mai zavzauc ca tine nici ca am mai intalnit, si cu senvishu’ sa stii ca te tin minte… :-) Dar de ce-mi aduc aminte cel mai mult sunt mainile tale la mine pe … , ce mishto era… se uitau colegii la noi ca la circ. Te-am pupat si bafta multa. Ana.

 30. inhum4n says:

  Hai sa ne traiesti Abjecte, ceteam pe aici si cand am vazut ce raspuns a primit rus> mi-am adus aminte de un prieten de-al meu care s-a apucat de mers cu tiru prin SUA si a mai racolat un preten de-al lui…..ca de….rumanii se ajuta intre ei….he he…..omu curios, frate….ce-mi trebe acolo, cum sa fac, ce sa fac. Mah….ai mai facut de astea si e ca aici numa’ ca acolo e musai sa-ti iei la tine o bucata uite asa de furtun (si-i arata cu mainile o distanta de vreo 30 cm), omu curios…..de ce furtun mah….si de ce numa’ atat? Vere….cand te pune ala sa mergi din est in vest si din nou in est….asa ai niste momente in care o sa-ti doresti sa ti-o suji singur….si n-o ai cu ce mah!!!
  Parol ca-i adevarata….omu e de prin Baia Mare si are accentu ala de te rupe….am ras cu sughituri (daca aveam faza inregistrata….scoteam si bani pe ea :P )

  Daca tot sunt fumeile deja obisnuite cu ale tubelui….se pot face tiriste in state…..fara probleme ;) )

 31. sefa de la cazane says:

  apoi cureaua? glumesc, ti-am vazut-o deja. apropos, erai frumusel :) Fierbe, puiule, fierbe. Cum era faza cu ciobanul incepator?
  (P.S. ti-am zis ca te cunosc dupa inel)

 32. evergreen says:

  esti demential!!!!!!!!!! :) )))))

  fara numar!!! fara numar!!! pentru gripa porcina si pentru mastile de unica folosinta

 33. Rusoaica says:

  pai la tuburi ma gandeam si eu, dar am zis ca sunt o doamna si imi tin gura… dar acum ca m-ai facut extraterestra, mi-o sarit mustarul.
  deci eu cu tubul cred ca o sa ma descurc mai usor prin tramvai decat tu cu masca. mi te si imaginez mergand cu masinu cu masca pe fata: da-te putin mai la stanga, acum la dreapta, ca nu vad de picioarele tale. si sa iti iei o masca flexibila ca faci dracu vreun accident si ce ne facem noi fara sfaturile tale pretioase de depasire a crizei porcine!
  vezi si tu cum treci de dragostea prin vremea porcinei ca am senzatia ca o sa te manace de viu… o sa ramai fara vlaga, supt de viata… ca e mai rea ca nimfomanele – papa tot
  (cand erai tu frumusel???)

 34. DJ LOVE says:

  … sa ii vezi pe toti in avion, cum isi ridicau delicat mastile sa poata sa manance din "minunatiile" din fatza lor… is curios daca s-o contaminat vreunu de gripa lu peste…
  … apropos de gripa, ce urmeaza, aia ovina… apoi bovina (as poate nu, ca vaca nebuna o fo’), apoi… aia piscicola?
  … rusii oricum au declarat ca lor nu le e frica, se dezinfecteaza cu vodka…
  … hai bahtale de la camile…

 35. Lullaby says:

  anichka, mai da din casa! cu mana la tine pe…? hai,mah, nu ma lasa sa infloresc io prea mult ca si-asa am o imaginatie bogata. acolo? sau acolo? sau… acolo??? :) )) circ in clasa? in a cata banca erati?
  abjectule, imi povesteeesti? ;;) mie imi plac tare mult povestile. ma pun in pat si ma fac tare ascultatoare cand aud povesti :D
  io vreau masca aia cu nasu’ rosu si doi dinti in gura plasati strategic in parti :P vai ce prostii vorbscriu! las’ ca imi fac io singura masca. gripa porcina se ia si la scroafe?

 36. abj says:

  anuska> beyyyy, bine ca ai pus tocilar in ghilimele :) ), ca intra lumea la idei. ce-ai mai plins atunci cu senvisu… da’ ce bun a fost. nu, nu regret :) )))) si de mâini puse pe… asa am facut? in public? de se uitau colegii? pai sa se uite ma, sa-nvete, ca doar nu merg la liceu dejeaba, mama lor de repetenti. si sa-mi multumeasca, ca de nu eream io, si-acu ar fi fost virgini :) ))) vezi ce zici p’aci, ca uite, cere lumea informatii. sa le zici p’alea adevaratele, cu marimile exacte (peste 18 cm):)) frumos a fost fata. si tu – cea mai frumoasa (mamah, ce noroc de femei frumoase aveam io ma… si ce mai profitam… ufff, tinerete…)aaaaaa, fataaa, mai tii minte pokeru pe dezbracate? clar lucru, eream mult inaintea epocii… ce tzitze frumoase avea si ivan :) )) si pasarica era frumoasa :) ))))))) curvar nenorocit. multumesc lu dumnezeu ca nu m-am skimbat

  tetsuco> frantzuzoaica mea, ai grije p’acolo, ca am io ashea dubii ca gripa asta nu se-mpaca bine cu sarutu frantzuzesc. si apropos, vezi ca frantzuzii’s degraba inselatori. si in alte privinte – nu-s ca-n filme. doar gura e de ei. si nici aia pin la capat. macar sa-nvete de la magrebienii aia cite ceva :) ) (zi pe bune, is urite frantzuzoaicele, asa-i? si au par la subtiori, nu? in fine, de ce-mi bat io capu, femeia e doar un mit. sau masculii au prea multa imaginatie. sau is prosti, ca au invatat toleranta si indulgenta hehehehehehehe. da. stiu, sunt nemernic)

  sorana> daaa, fii capitanu nostru. io te votez, gasesc multa noblete si daruire in scopul discutat. ma iubito, io-s de parere ca bunurile feminine tre folosite si puse in lumina. din pacate inca mai exista posesoare care sting lumina. kiar m-as incumeta la un sondaj dasta sincer: cu lumina sau fara? mie-mi place analiza. de orice natura (mai putin aia matematica). sunt f atent la detalii, de fapt as transforma inclinatia asta a mea spre munca de cercetare. in anume momente stau ashea-n coate si privesc d’aproape, cotrobai, desfac, ridic, apas, in fine, nu dezvalui aci tehnica aducatoare de satisfactii si impliniri :) ) ziceam io bine ca m-as face cu draga inima (si alte organe) omologator. cum ar fi o societate cu astfel de preocupari? cu birouri de omologare, vine femela cu instrumentele din dotare la control pt a obtine certificate de omologare si de buna functionare. cu comisie, cu norme, cu teste de anduranta. da, inca mai sper ca lumea se poate transforma in bine, inca mai cred in noi structuri sociale frumoase si pe placu omului. (zi-mi ce presupune trasu ala cu okiu, ca deja io mi-am imajinat fo 5 capitole, deci nu ma dezamagi)

 37. abj says:

  inhumanu> batrine, stii bine ca rusoaica e imprevizibila. dar fiind femela, inevitabil are limite. de fapt spre dezamagirea unora, cind e vorba de furtune cam toate au limita. am testat pe rupte si concluziile s-au impus singure :) )) deh, femei, nu se pricep la tubulaturi, la furtune, la inginerii fine. priceperea, abnegatia lor, spiritul de cercetare si de aventura – toate astea se epuizeaza la un anume moment. ele habar n-au cita cale mai e:)))))) si apoi sunt si certarete, cred c-au facut destul si sa vezi pretentii. stii tu de ce au ele orgasm? sa mai aiba inca un motiv sa tipe la barbat. misto faza cu solitudinea camionagiilor. vezi cum se naste intelepciunea? :) )))))))))

  sefa> ma, io-s mereu frumusel. asa ca daca tot monitorizezi, fa-o cu responsabilitate. si nah, nu mai fierb. vezi cum te da de gol profesia? atentia la amanunte, analiza textului si a imaginii. te framinta nepriceperea ciobanului? stii cum gaseste un cioban o oaie in virfu muntilor? acceptabila :D
  PS: te cunosc dupa ojã :D DDDD

  evergrina roxalina> sunt adeptu conceptului de unica folosinta. si sa nu fiu acuzat de risipa, sursa e inepuizabila :) ))))))))))) dupa o viata tumultoasa, acest adevar e singuru pe care l-am probat :) ) (uneori si sub forma de masca :D )

  rus> estraterestrelor!!! na! (caut masca contorsionista, e bine???)

  DJ> mariuseluuuu, uite-l ma!!!!! sa traiesti om al nisipurilor!!! hehehehe, maaa, vezi ca faza cu oaia se aplica si la camileee, in caz de urjenta :) )) ce faci digeiule? tot mereu plecat? ba ce m-a rascolit faza cu air france, cu avionu ala prabusit. nici batut nu mai urc in avion frate. ma gindesc la tine, cite drumuri faci. si mai ales si la zonele prin care treci, ca muslimii au idei putine si focoase :) ) citeam rapoarte pe fluxuri de stiri, cu gripele astea, cum ramine omu de la sat fara d’ale gurii, ca grâu seamana doar ce soi cere UE, dala controlat si agreat de ei, la fel si porumburi, la fel si vita de vie. aviara le-a subtiat ograda, porcina cine stie ce-o mai face. din lipsa de activitate gospodareasca se pune peizanu pe facut copii. berbecu nah, e bou si atit stie. gregaritate frate, merg toti ca oile unde li se spune. peizanca sta capra, ca deh, e vaca, si se cordesc dogystill de dau in tuse magareasca. trintesc plozi si apoi se uita lung cu oki rotunzi de viezure prost ca n-au ce le da de mincare. e ciudat ca in perioade de criza cresc numaru nasterilor in categoriile astea sociale. n-avem de nici unele, ce dracu sa facem decit sa dam din cur si sa ne-mpuiem. e frumoasa viata :) ))). hai, baga vesti digeiule

 38. abj says:

  mascone> :) )))))))))))))))))))))))))))))) mortal, mortal !!! hahaha, de data asta simti ca ai o problema, nu? :) )))))) hai ma, cum sa te ingretoseze? uite ce frumoase sunt mastile alea. si ultima, ultima e minune, nu alta. ma gindesc la omu cu masca de fier, saracu, ce-ar fi dat pt asa ceva :) ))) mascone, tot am incercat sa intru la tine, sa vaz daca ai mai combatut… deskide doar o pajina alba. si weblogu e mindru cind scrie acolo "done!". s-a cam farâmat jucaria, ma bate gindu sa o iau si io spre locuri mai sigure. nah, ultimii mohicani :) )

  lulo> a dreaq ce sari tu repede la birfe:))) pe unde puneam mina, ce faceam, cum etc etc. beyyy, io aveam stil si pricepere inca d’atunci, vezi bine. daca te pui in pat, cum zisesi, iti povestesc faptele cu demonstratii practice. ca-s un bun povestitor. si o data e ca niciodata, nu? cu rugamintea sa nu te inveti, ca am mai imbatrinit si io nitel. si tu nu tre sa ai masca, n-ai inteles? taman ce am hotarit cu rus si inhumanu ca solutia pt voi e tubu. deci apuca-te si exerseaza, e vorba de viata noastra, ce dracu.

 39. anichka says:

  Lullaby> las la imaginatia populatiei, oricum Abj. a zis pe unde erau mainile… si eram in ultima banca, de aia nimeni nu se uita la tabla :) )))
  Abjecte> da, adevar graiesti cu marimile exacte, confirm peste 18cm, asa ca sa se stie, baiat dotat tare de tot :) )). iar cu pokeru’ pe dezbracate, sigur imi aduc aminte, ce distractie beton am avut, ma’, chiar ca frumos rau de tot p’atunci… cu ivan mai vorbesc, daca vrei sa iei legatura, da-mi un mail si-ti dau coordonatele, ti-a citit si ea blogu’ premiat, sa stii, si s-a distrat tare. astept meilu’ tau, oricum.

 40. Sorana says:

  Maestre, un bun conducator musai a avea un lider de exceptie, caci numai asa poate a face cele ce gandeste si a pune frumosul in ceea ce il inconjoara. Caci in altu feliu nu are puterea!
  Cat despre omologare:))) hehe Maestre eu indraznesc a te sfatui sa pui in oranduirea ceea si un birou de asumare fara ranchiuna a omologarilor si sa pui pe usa anuntul: nu orice gura este potrivita pentru anume tub….si aici trag cu ochiul in capitolul I:D ca in ce priveste pot intui numai 4 din cele 5 capitole imaginate de tine, avand in vedere ca ma aflu in pozitia de conducator:D
  Numai de bine, in rest!:)

 41. DJ LOVE says:

  bre nea shef… ce sa fac, uite si io pe la camile… darear sa dea gripa in ele cand is acasa…
  … cu avionul, am avut ceva emotii vreo doua drumuri si eu cu turbulente, dadea avionu din aripi de ziceai ca vrea sa-si ia zboru ca porumbelu… imi aduceam aminte de o vorba a cuiva: cand te urci in avion, faci un pact cu dumnezeu… asta este, am ajuns sa nu mai bag in seama… mai mult, am plecat de aici odata si in timpul decolarii i-a bubuit un motor la jetul care ne aduce aici in desert… doamne ce spaima am tras…
  …cat despre restul, nuj ce mai zic fratioare… ma uit in jurul meu cand ajung in tara, si vad tot mai multe fetze triste, ponosite, prafuite, gri… de-mi vine sa incep sa urlu sa se spele in puii mei pe fatza, sa mai zambeasca si ei, ca zambetul nu este cotat in functie de dolar… puska mea…
  in rest, bine sanatos, cu dor de venit acasa (ca intotdeauna :P ) si… aha… mi-am adus aminte ca te-am invitat odata la o bere… :) )

 42. umbra says:

  abjectule , ce au trecut anii :) ) parca ieri zaceai pe saltea cu 3 fete . mai stii tu oare?:))

 43. LUPULGALBEN says:

  BUNA ! Impreuna cu cativa prieteni de-ai mei am initiat o actiune la nivel national la care te asteptam si pe tine, mai multe detalii gasesti pe adresa:

  http://lupulgalben.weblog.ro/2009-07-31/901817/HAIDETI-SA-L-AJ

 44. TwiTiSh0r says:

  Blog D’oro :)

  And the nominees areee:

  http://povesteaei.wordpress.com/2009/08/28/blog-doro/

  Pupam abjectul care a intrat iar in pamant :)

 45. georgiana says:

  si mai ziceai de mine…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.